Udskiftning af vinduer har vi kompetencerne til

Trænger dit hjem eller virksomheden til nye vinduer? Så er du velkommen til at kontakte Tømrerfirmaet Glud ApS for professionel hjælp. Vi har mere end 15 års erfaring inden for udskiftning af vinduer, hvorfor vi kan hjælpe med enhver opgave. Udover det tilbyder vi også renovering af hus, og udskiftning af tag. Vi servicerer både private kunder samt erhvervskunder i Horsens, Vejle, Skanderborg og omegn.

Der er flere gode grunde til at få foretaget vinduesudskiftning. Nye vinduer kan både være med til at øge værdien af huset samt pifte udseendet op. Derudover er du sikret et bedre indeklima med nye ruder, som desuden kan sænke dit energiforbrug.

Vi hjælper også gerne med udskiftning af døre indvendigt og udvendigt.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad udskiftning af vinduer koster, da det afhænger af mange forskellige ting. Det kommer eksempelvis an på, hvilken slags vinduer du vælger, samt hvor mange der skal udskiftes. Vi garanterer dog altid alle vores kunder konkurrencedygtige priser på montering af vinduer. Desuden er det i nogle tilfælde muligt at søge tilskud til energirigtigt glas.

​Der findes mange forskellige vinduesløsninger på markedet, hvorfor det kan være svært at vide, hvilken løsning der er den rigtige. Derfor tilbyder vi altid kompetent vejledning og rådgivning til alle vores kunder, hvor vi sammen finder den bedst mulige løsning til dig.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for udskiftning af vinduer? Eller skal vi sammensætte et godt tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Vi kan kontaktes på telefon: 60 24 42 23 eller på mail: michael@toemrerglud.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se nogle af de døre og vindue opgaver vi har udført

Vil du ringes op?​

Så udfyld dine informationer og vi vil derefter ringe dig op og sammen finde den bedste løsning for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger...

Super materialevalg og gennemført og præcist arbejde.

Inge Pedersen

Via håndværker.dk

En professionel virksomhed på samme niveau som ejeren.

Daniel Bahrin

Via Facebook

Han arbejder hurtigt og effeltivt og er behagelig at spare med.

Signe Grundal

Via håndværker.dk