Renovering af hus lige efter dine drømme

Drømmer I om at renovere hus? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Tømrerfirmaet Glud ApS har mere end 15 års erfaring inden for renovering af hus, og derfor er vi i stand til at hjælpe med både store og små opgaver. Hos os udfører vi også udskiftning af tag og vinduer. Vi servicerer både private kunder samt erhvervskunder i og omkring Horsens, Skanderborg og Vejle.

Inden for ombygning af hus er mulighederne utallige. Du kan både foretage en totalrenovering af et gammelt hus, eller du kan få lavet en mindre indvendig boligrenovering, hvis du fx har brug for mere plads. Det vigtigste for os er, at du bliver helt tilfreds med det resultat, som vi leverer. Dette sikrer vi blandt andet ved altid at have en god og tæt dialog med dig om dine boligdrømme.

Hvad koster renovering af hus?

Den præcise pris på renovering af hus varierer meget fra opgave til opgave. Det kommer nemlig an på, hvilke opgaver vi skal løse, hvilke materialer der skal anvendes, samt hvad husrenoveringens samlede omfang er. Vi går dog meget op i altid at kunne tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser, uanset hvad opgaven lyder på.

Du kan være helt sikker på, at vi altid overholder alle vores aftaler, både hvad angår dit budget samt den tidsmæssige ramme. Derudover har vi fokus på altid at levere godt håndværk af høj kvalitet.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad dine muligheder er for at få foretaget renovering af hus? Så er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi varetager alt fra totalentreprise til små renoveringsopgaver.

Du kan kontakte os på telefon: 60 24 42 23 eller på mail: michael@toemrerglud.dk, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Se en af vores udførte hus renoveringer

​Renovering af ejendom over Kronbor

Vil du ringes op?​

Så udfyld dine informationer og vi vil derefter ringe dig op og sammen finde den bedste løsning for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger...

Super materialevalg og gennemført og præcist arbejde.

Inge Pedersen

Via håndværker.dk

En professionel virksomhed på samme niveau som ejeren.

Daniel Bahrin

Via Facebook

Han arbejder hurtigt og effeltivt og er behagelig at spare med.

Signe Grundal

Via håndværker.dk