Nyt tag? Udskiftning af tag udført af professionelt firma

Mangler du hjælp til tagudskiftning? Så kan du trygt kontakte Tømrerfirmaet Glud ApS. Vi er et professionelt firma med mere end 15 års erfaring på området. Vi tilbyder udskiftning af tag hos både private kunder og erhvervskunder i og omkring Skanderborg, Vejle og Horsens. Vi tilbyder også udskiftning af vinduer, samt renovering af hus.

Hvad end du mangler hjælp til renovering af tag eller lægning af helt nyt tag, står vi klar til at hjælpe dig. Det kan godt betale sig at vedligeholde taget, da du ellers risikerer at bruge unødvendigt med energi. Du kan med andre ord spare penge på din varmeregning samt sikre et bedre indeklima ved at få foretaget en professionel tagrenovering.

Hvad koster et nyt tag?

Den nøjagtige pris på et nyt tag varierer fra opgave til opgave. Det kommer nemlig an på, hvilken slags tag der skal lægges, samt hvor omfangsrig opgaven er. Uanset om du ønsker at få lagt nyt tegl, tagpap eller eternit på dit sommerhus eller ny isolering og undertag på dit hus, er du sikret billige priser her hos os.

Selvom vores priser er billige, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i det arbejde, som vi udfører. Du er således altid garanteret et resultat af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år. Vi leverer løsninger til tiden, og vi rydder naturligvis op efter os selv, når vi har udført udskiftning af tag.

Kontakt os for flere oplysninger om udskiftning af tag

Drømmer du om at få nyt tag på din garage eller på dit hus? Så står vi klar til at løse opgaven for dig. Vi varetager både store og små opgaver inden for udskiftning af tag, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon: 60 24 42 23 eller på mail: michael@toemrerglud.dk, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud til dig.

Se en af vores udførte tag opgaver

​Nyt tag til villa i Østbirk

Vil du ringes op?​

Så udfyld dine informationer og vi vil derefter ringe dig op og sammen finde den bedste løsning for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger...

Super materialevalg og gennemført og præcist arbejde.

Inge Pedersen

Via håndværker.dk

En professionel virksomhed på samme niveau som ejeren.

Daniel Bahrin

Via Facebook

Han arbejder hurtigt og effeltivt og er behagelig at spare med.

Signe Grundal

Via håndværker.dk